Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи чек панела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе не знам точно дали е същата. последния път като разглобявах заради тази която осветява пепелника ми направи впечетление че пластмасите на крушките на часовника и на екрана на климатроника са доста по-големи от на другите. Може все пак самото стъкло да е е еднакво
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Свалих крушката на часовника заедно с фасонката. Не успях обаче да сваля самата крушка от фасонката и даже в опитите я счупих, без да успея да извадя основата на крушката. Помощ колеги. Какво да правя?
      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
        Свалих крушката на часовника заедно с фасонката. Не успях обаче да сваля самата крушка от фасонката и даже в опитите я счупих, без да успея да извадя основата на крушката. Помощ колеги. Какво да правя?
        тънка отверка или шило и през процепа на фасунката се бърка.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Или пък можеш да разглобиш самата фасунка. Отстрани, където са 2-те дупки на металните цокли - бълкаш с шило и ги вадиш.
          Сефте чувам да се чупи крушка. Моите излизаха супер лесно. Или нещо ти е сменяна фасунката, или е влизало влагица вътре и има доволно количество корозия.
          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Само не разбрах какъв е проблема да влезеш в първия магазин за аксесоари и да си купиш крушка с фасунка, като гледаш да е със същото захващане , или ако толкова не можеш да се справиш ела да ти подаря.
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Бях търсил навремето фасyнка за мигач на 33ката и ми казаха, че не продават фасонки по принцип. Аз сe пообърках сега, защото за първи път виждам крушка без метален цокъл. И затова помислих, че е останал заклещен в фасунката. Купих си крушка и си я смених и сега много се кефя
              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                Бях търсил навремето фасyнка за мигач на 33ката и ми казаха, че не продават фасонки по принцип. Аз сe пообърках сега, защото за първи път виждам крушка без метален цокъл. И затова помислих, че е останал заклещен в фасунката. Купих си крушка и си я смених и сега много се кефя
                колкото до фасунгите - по моргите ако намериш табло - сваляш от него...аз си имам едно табло и бая крушки и фасунги имам
                5лв бройката

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                X